středa 4. dubna 2012

GGGC pořádá SEGA Madness Party v Brně







Připravte si palce, gamepady, klávesnice a mozkové závity na první tématicky laděný večer GGGC. Ve čtvrtek 19.4.2012 přesně v 18.00 startuje první akce GGGC - Sega Madness Party #1. Lokace - horní patro klubu Daguerre v Brně. 



Čeká nás emulovaná štafeta v co-op Street of Rage 2, turnaj BeatUpSmoke v Ultimate Mortal Kombat, promítání historických materiálů o konzoli (Sega Megadrive) a mnoho dalších emergentních situací. Tentokráte máme také skutečně vypečený high-light večera! 


Proč to děláme?

Chceme si zahrát staré hry, pokecat s dalšími lidmi o časech bez starostí a bez internetu. Chceme se bavit, zjistit něco nového, dát si v klidu jedno a taky vyhrát štafetu v SoR2. Zjistit, zda ještě někdo vzpomíná na Golden Axe, Eswat, Cliffhanger (nejtěžší hra v historii svalnatců), Rings of Power, Blades of Vengance, Flashback, True Lies, Alladin, Sonic 2, Shaq Fu, Desert Strike, Terminator 2...



Máte chuť si zavzpomínat nebo se dozvědět něco nového či vyhrát turnaje?





Stavte se na Sega Madness Party #1 do klubu Daguerre ve čtvrtek 19.4.2012. Startujeme v 18h. Harmonogram je v pravé liště blogu.


GGGC

Žádné komentáře:

Okomentovat