pátek 18. května 2012

Novinka - Mailing list GGGC

Chcete vědět, kdy bude další "retro" párty, sraz nostalgiků, speedrunnerů, a vůbec zájemců o HW, konzole a staré hry? Ať už jste z jakéhokoli města, studujete či pracujete, hrajete výhradně na SNES či na PC... nebo máte jednoduše zájem o to vědět, co se v GGGC chystá, je tu pro vás mailing list


Přes mailing list posíláme pouze pozvánky a informace o akcích GGGC. Ke každé párty vychází (1) upoutávka s reportem o předchozí párty, (2) pozvánka na další akci s odkrytím harmonogramu, (3) pozvánka a finální podoba akce - místo, čas... apod. (4) upomínka den před akcí. 

Mailing list je dobrovolný a s kontakty není zacházeno nijak jinak, než jako se zájemci o informace ohledně GGGC. Z mailing listu se můžete kdykoli odhlásit. Doporučujeme mailing list těm, kteří nemají čas sledovat dění na blogu.


Další akce GGGC - DOS Heaven Party #1 - nás čeká 31.5.2012 opět v kulbu Daguerre na Slovákově ulici v Brně. Start v 18.00! 



* [zajímavost] světoznámá hra Tetris vyšla v roce 1984, jejím autorem byl Alexey Leonidovich Pajitnov, který i v nedávné době pracoval na několika puzzle hrách pro Xbox. V ČR se zase rozšířil herní handheld "Brick Game" - klasický šedý tetris s vlnkou... pochází z Číny a stále se dá koupit. A to i v ČR.




GGGC

Žádné komentáře:

Okomentovat