úterý 29. května 2012

Umíte správně položit meč a dobře máchat bombou...? GGGC Achievementy


Achievementy jsou u digitálních her masovou novinkou až poslední dekády. Body, score a další indikátory hráčova úspěchu... to tu ale bylo vždy. Stejně tak Bartlův test, který se snaží odhalit, jakým jste typem hráče, vznikl už v druhé půlce 90. let minulého století. V Bartlově testu jste totiž mohli zjistit, že jste "Achiever".

Good Games Gaming Clubu jsou však achievementy trochu jiné. Jsou podmíněné dobrou akcí, pohodovým srazem a netradičním zážitkem. Na první akci odemkli Pavel, Radek a Simona achievement Ultimate Mortal Kombat právě díky vítězství v "pohodově-brutálním" turnaji.

Navždy se tak zapsali do historie Good Games Gaming Clubu a do on-line achievement nástěnky.

Na DOS Heaven Party #1 máme 5 nových achievementů, od Dyna Blaster* Master až po Prince od Persia SwordmasterPárty proběhne už ve čtvrtek 31. května 2012 v brněnském klubu Daguerre - start v 18:00!


Přijďte na jedno a aktivně si zavzpomínejte!
GGGC

* [zajímavost] Dynablaster je evropský název pro hru Bomberman II z roku 1991 od japonského studia HUDSON. Hra vyšla nejdříve v Japonsku, pak v Evropě a až po roce v Americe. Pod nálekpkou či značkou Bombermana vzniklo už téměr 80 her. Hry Dynablaster a novější Atomic Bomberman se v ČR hrávaly v mnoha malých skupinkách a jijch popularita vyústila i v nezávislý český remake - Draco: Princess threatend.

Žádné komentáře:

Okomentovat